Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

«Δωρεά από το δήμο Άμφισσας και τον Σεργκέι Αντόνισκις στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.»


Στις 23 Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα της σχολικής ζωής για το 2016, ο Δήμαρχος Αμφίσσης κ.  Παναγιωτόπουλος Αθανάσιος συνοδευόμενος από  τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κυριακίδη Αλέξανδρο, επισκέφθηκαν το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας προκειμένου να μας ευχηθούν αλλά και να προβούν σε δωρεά χρηματικού ποσού αλλά και μιας φωτογραφίας σε διακοσμητικό πλαίσιο που απεικονίζει θαλασσινό τοπίο της Φωκίδας.
  Τα χρήματα αυτά, όπως ενημερωθήκαμε, προέκυψαν από βράβευση σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας που διεξήχθη στο πλαίσιο αφιερωματικού έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016 από το κέντρο Ελληνικού πολιτισμού της Μόσχας τιτλοφορούμενος ως «Ελλάδα: στιγμές προσωπικής ευτυχίας. Παρουσιάστηκε δε, στην έκθεση φωτογραφίας των Φωκικών 2016 με τίτλο:  «Φωκίδα, αγάπη μου»
  Η "Άμφισσα τη νύχτα" του Σεργκέι Αντόνισκις (Sergey Antonishkis  https://vk.com/album4624045_119405049) απέσπασε το βραβείο κοινού.
 Η δωρεά πραγματοποιήθηκε παρουσία του συλλόγου εκπαιδευτικών και των μαθητών και αποφασίστηκε  το ποσό αυτό , κατόπιν εγκρίσεως της σχολικής επιτροπής, να αξιοποιηθεί ώστε να  καλυφθούν πάγιες και έκτακτες ανάγκες του σχολείου και των δύο εργαστηρίων που λειτουργούν σε αυτό.

 Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου ευχαριστούν εκ βαθέων για την ευγενική αυτή χειρονομία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου